Friskvård

Vad är hälsa? 

Definitionen på hälsa varierar beroende på vem som uttalar sig. Jag brukar dela in den i den inre, mentala hälsan och den kroppsliga, fysiska hälsan.

Som alla vet så hänger kropp och psyke tätt ihop och hälsa får man när både kropp och själ mår bra och är i balans.

Den fysiska hälsan kan vi delvis påverka, men det finns också andra  komponenter som genetiskt arv, handikapp sjukdomar etc. som vi inte kan  råda över. Men vi kan göra mycket för att må så bra det är möjligt.

Det positiva och det vi kan konstatera och som även den moderna vetenskapen stödjer är, att när vi förbättrar vår fysik och kondition genom motion, sover tillräckligt, har viktbalans och får i oss bra näring bl.a så ökar även den mentala hälsan och välbefinnandet.

Andra viktiga komponenter är hur vi trivs i vårt arbete, våra relationer och att vi har en möjlighet att påverka vår tillvaro.

Vill du få en mer hälsosam livsstil, sluta röka, börja motionera, äta bättre eller hitta ditt sätt att må bra på? Tveka inte att kontakta mig för ett första samtal! Utifrån det ser vi vad du vill och har för behov och går därifrån vidare i din egen takt mot ett hälsosammare liv!

Jag erbjuder Livsstilscoaching

Ni kanske vill ha hjälp med att komma igång med motionen på er arbetsplats? Ni kanske till och med har som image att ert företag ska förknippas med en välmående och frisk personal? Grattis till er! Jag kan hjälpa er att bli tydligare med er vision och hur ni kan förmedla den vidare till personal och kunder.

Hör av er så berättar jag mer!