Behöver Du min hjälp?

Alla behöver en coach! Åtminstone någon gång i livet. Fast egentligen  behöver vi alla någon att bolla våra idéer och tankar med för att lära oss mer om oss själva och utvecklas som människor. 

Man har allt att vinna på att anlita en coach!

Det behöver inte vara något fel för att man ska ta hjälp av en coach! Man kanske bara behöver en kick att komma igång med något man önskar!

Man kan behöva stöd i olika förändringsprocesser eller när man upplever att livet är en utmaning. Dessutom är det lättare att nå sina mål när man  har någon som backar upp och tror på en. 

Vill du ha någon slags förändring men är osäker på vad? Som coach kan jag hjälpa dig att hitta och upptäcka dina innersta mål och önskningar.

Det  kan också vara så att du vet vad du vill och du har ditt mål klart - och du behöver stöd för att nå dit. Då kan jag som coach hjälpa dig!

Coaching är ingen terapi - Coaching handlar om att ställa rätt frågor och om att se framåt, hitta lösningar och strategier för utveckling, inte om att se bakåt. 

Har du aldrig provat coaching förut - missa inte chansen att prova. Alla människor behöver en coach! Se under fliken priser och erbjudanden för aktuella erbjudanden!

Här nedan kan du se exempel på vilka tjänster jag erbjuder. 

Vill du gå en utvecklande kurs eller lyssna på mina föreläsningar, se under fliken föreläsningar/kurser

Om du saknar något eller vill ha mer information är du alltid välkommen att ringa mig. Jag kan även skräddarsy ett program för dig eller för dig och dina vänner som är anpassat efter dina/era specifika behov.

 

  • Individuella coachingsamtal gällande relationer, självkänsla, rehabilitering och förändringsarbete.  
  • Individuella coachingsamtal för att uppnå ett specifikt mål
  • Individuella coachingsamtal inom karriär/jobb
  • Individuella coachingsamtal som stöd i ditt ledarskap
  • Individuella coachingsamtal i rehabiliteringssyfte
  • Individuella coachingsamtal i rörelse - vi promenerar i naturen under samtalet
  • Hälsorådgivning/Coaching för viktbalans, träning och kost
  • Kombination av coachande samtal och träningshjälp/stöd.